Οδηγίες για τους δρομείς στο No Finish Line

Οδηγίες για τους δρομείς στο No Finish Line

Η αντίστροφη μέτρηση για το Νο Finish Line της Αθήνας έχει ξεκινήσει και μπορείτε να ενημερωθείτε για το πως θα προμηθευτείτε τον εξοπλισμό, αλλά και οδηγίες για τον αγώνα, που θα γίνει από τις 26 έως τις 30 Απριλίου στο Κέντρο Πολιτισμού Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ).

Η παραλαβή του εξοπλισμού των ατομικών εγγραφών θα ξεκινήσει δύο (2) ώρες πριν την εκκίνηση του αγώνα, την Τετάρτη 26 Απριλίου στις 19:00, προσκομίζοντας την απόδειξη πληρωμής ή το αποδεικτικό της κατάθεσης ηλεκτρονικά των χρημάτων, στη γραμματεία του αγώνα, κατά την προσέλευσή τους στον χώρο διεξαγωγής του Νο Finish Line.

Οσοι επιλέξουν να ξεκινήσουν τον αγώνα μία από τις επόμενες ημέρες ως και την Κυριακή 30 Απριλίου, θα παραλάβουν τον εξοπλισμό τους (μπλούζα, bib number) στη γραμματεία, κατά την προσέλευση τους για τον αγώνα.

Για τις ομαδικές εγγραφές, η παραλαβή του εξοπλισμού των ομάδων θα γίνει την Τρίτη 25/4 από τις 13:00 έως τις 20:00 από το Κέντρο Πολιτισμού Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος (κέντρο επισκεπτών).

Oσοι έχουν δηλώσει συμμετοχή, αλλά δεν έχουν πληρώσει στην τράπεζα, μπορούν να πληρώσουν στη γραμματεία, κατά την προσέλευση τους για τον αγώνα.

Αλλες οδηγίες για τους δρομείς

Φέρτε τα απαραίτητα αντικείμενα μαζί σας, καθώς υπάρχει περιορισμένος αποθηκευτικός χώρος.

Kρατήστε συνεχώς μαζί σας τα πολυτελή αντικείμενα.

Tοποθετήστε τα απορρίμματα και τα πλαστικά μπουκάλια, στους κάδους απορριμάτων.

Eπιστρέψτε τα chip χρονομέτρησης, αμέσως όταν βγείτε από τον αγώνα.

Σεβαστείτε τους άλλους δρομείς/περιπατητές. Οι περιπατητές πρέπει να μένουν στη δεξιά πλευρά της πορείας.